Gå upp tidigt är för människor med ett liv



Igår satte jag klockan på tio för att ge "gå upp tidigt" en chans (ja, jag tycker 10.00 är tidigt). Kom fram till att det helt enkelt inte är för mig. Dagarna blir ju så sjukt långa att man inte kan hitta något värdigt att fylla ut dem med, och sen hur orkar man då vara uppe till halv fyra på morgonen?
Jag menar, det är ju så oerhört många som önskar att dom kunde få somna om men inte kan för att dom har något viktigt att göra. Hade det inte då varit oförskämt av mig att inte utnyttja detta fullt ut.

Jag vill tro det i alla fall..




Nej aldrig mer att jag går upp innan ett!


Kommentarer
Postat av: Tillie

Jag försöker inbilla mig samma sak, fast jag personligen klarar helt enkelt inte av att gå upp innan elva, oavsett om jag gillar det eller inte. Däremot tänker jag försöka ändra på det till sommaren, är det någon gång man ska gå upp tidigt (ja, innan elva/eventuellt tolv, det är tidigt) är det ju under sommaren.

2010-02-23 @ 17:05:02
URL: http://urgamlavisor.blogg.se/
Postat av: Incognito

Du har så rätt! Att gå upp tidigt när man inte måste är som att håna de som önskade att de fick kasta väckarklockan och vända sig om i sängen och somna om igen. Att skratta dem rätt upp i ansiktet! Fan va taskigt, du gör helt rätt! Keep up the good work!

2010-02-23 @ 18:37:26
URL: http://annaincognito.blogg.se/
Postat av: C

Åhh! Hatar att gå upp tidigt för att man har "viktiga" saker att göra (dom är ju inte ens viktiga!! det är ju bara skola och jobb... hehe)

2010-02-23 @ 19:23:36
URL: http://cruelty.blogg.se/
Postat av: Jompen

jag var sjukt nöjd när jag vaknade i mårse 7.40 och var PIGG utan väckare. det du ;)

2010-02-23 @ 20:43:21
URL: http://johannamoxell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0